Está aquí: Inicio - Servicios - Hoteles - Senderhotel Les Illes

Senderhotel Les Illes

Hotel_Les_Illes

 

L’Hotel Les Illes & Activities és un hotel familiar, amb més de 50 anys d’experiència, que t’ofereix allotjament i activitats amb un servei personalitzat i en una atmosfera acollidora. Està situat davant del port de L’Estartit, un dels centres turístics més importants de la Costa Brava, tant per les seves característiques geogràfiques com per la reserva natural de les Illes Medes.

L’hotel disposa de 63 habitacions amb aire condicionat, TV satèl.lit, servei de neteja, bany privat, telèfon, assecador de mà i calefacció. Et podem oferir habitacions dobles, triples o familiars.

Situat a L’Estartit i la Costa Brava, l’Hotel Les Illes & Activities, és un lloc perfecte pels amants de la natura, el busseig i altres activitats, així que vine a gaudir en família, amics o parella, d’un hotel familiar, el busseig i altres activitats com la vela, el caiac i l’snorkeling a L’Estartit.

Vine a conèixer-nos i trobaràs el teu hotel ideal a la Costa Brava. Pregunta per les nostres ofertes tant d’allotjament com d’activitats i et facilitarem els nostres millors preus. Si ets submarinista, et podem oferir sortides a les Illes Medes on trobaràs el millor busseig de la Costa Brava. Sortint des del port de L’Estartit en pocs minuts arribaràs al teu punt d’immersió de les Illes Medes.

Información adicional

  • Contacto: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • k2f---valid=map---Accés: 42.054938,3.204459
Está aquí: Inicio - Servicios - Hoteles - Senderhotel Les Illes